تاریخچه مختصر کنفرانس یادگیری الکترونیکی

 

کنفرانس‌های سالانة «یادگیری و آموزش الکترونیکی» با هدف گسترش دانش و تبادل آخرین دستاوردهای علمی‌ـ تحقیقاتی توسط همة فعالان، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاهی داخل و خارج از کشور و رصد رویدادهای علمی و تجاری مرتبط با آموزش و یادگیری الکترونیکی هر ساله برگزار می‌گردد.

 

 نخستین کنفرانس ملّی یادگیری و آموزش الکترونیکی در سال 1385 در دانشگاه زنجان برگزار شد و از آن پس نیز هر سال، کنفرانس‌های زیر برگزار شدند:

  • دومین کنفرانس یادگیری و آموزش الکترونیکی: دانشگاه سیستان و بلوچستان (آذر 1386)
  • سومین کنفرانس یادگیری و آموزش الکترونیکی: دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی (دی 1387)
  • چهارمین کنفرانس ملّی و اولین کنفرانس بین المللی یادگیری وآموزش الکترونیکی: دانشگاه علم و صنعت ایران (آذر 1388)
  • پنجمین کنفرانس ملّی و دومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی: دانشگاه صنعتی امیرکبیر (آذر 1389)
  • ششمین کنفرانس ملّی و سومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی: دانشگاه تهران (بهمن 1390)
  • هفتمین کنفرانس ملّی و چهارمین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی: دانشگاه شیراز (بهمن 1391)
  • هشتمین کنفرانس یادگیری اکترونیکی: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(بهمن 92)
  • نهمین کنفرانس یادگیری اکترونیکی: دانشگاه خوارزمی (اسفند 93)
  • دهمین کنفرانس یادگیری اکترونیکی: دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات و وزارت ICT (اسفند 94)
  • یازدهمین کنفرانس یادگیری اکترونیکی: دانشگاه پیام نور (بهمن 95)


دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران:
موضوع (زمینه
) اصلی کنفرانس دوازدهم انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا) عبارت است از: "محتوای الکترونیکی و نقش آن در یادگیری"

همچنین موضوع جنبی این کنفرانس نیز عبارت است از: "یادگیری الکترونیکی در مدارس"

با توجه به اینکه "یادگیری الکترونیکی در مدارس" به عنوان موضوع جنبی کنفرانس دوازدهم در نظر گرفته شده است؛ علاقمندان و متخصصان در قسمت های مختلف کنفرانس که در ادامه معرفی شده است، به ویژه برگزاری میزگرد و پنل تخصصی، ارائه تجربه های ملی، تولید محتوای الکترونیکی به ارائه مطالب خود از این جنبه بپردازند. زمینه های کلی مشارکت در کنفرانس عبارتند از:

1.   ارائه مقاله

کنفرانس تخصصی یادگیری الکترونیکی بهترین محل برای ارائه یافته های پژوهشی این حوزه است.

2.   جشنواره محتوای الکترونیکی

با توجه به این که موضوع (theme) کنفرانس امسال "محتوای الکترونیکی و نقش آن در یادگیری" است، جشنواره ای از محتواهای الکترونیکی در سطوح مختلف دانشگاهی، حوزوی، دانش آموزی، تخصصی، مهارتی و عمومی و به صورت های متنوع مانند واقعیت افزاده، واقعیت مجازی، چند رسانه ای، ویدیوی تعاملی و .. برگزار خواهد شد. در این جشنواره ضمن ارائه محتواهای پذیرفته شده در کنفرانس، محتواهای برتر معرفی خواهند شد. جزئیات فراخوان و معیارهای پذیرش و ارزیابی در اطلاعیه های بعدی بر روی وب سایت کنفرانس اعلام خواهد شد.

 3.   نشست دانشجویان تحصیلات تکمیلی

جلسه دانشجویی که در حاشیه دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی برگزار می شود؛ فرصتی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) است که در رابطه با علایق تحقیقاتی خود در یک جمع فرا دانشگاهی به گفتگو بنشینند. این جمع تحت هدایت یک پانل از کارشناسان برجسته انجام می شود.

هدف جلسه دانشجویی در موضوع یادگیری الکترونیکی این است که دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه یادگیری الکترونیکی را گرد هم آورد تا به بحث در مورد تحقیق خود در یک محیط تخصصی و صمیمی بپردازند.

4.   ارائه کارگاه

ارائه کارگاه در کنار کنفرانس با توجه به حضور علاقه مندان یادگیری الکترونیکی، فرصت بسیار مناسبی برای فرهنگ سازی و ارتقاء دانش تخصصی علاقه مندان محسوب می شود. لطفا برای اعلام آمادگی در خصوص ارائه کارگاه کاربرگ مربوطه را تکمیل بفرمایید.

5.   سخنران مدعو

در کنار ارائه مقاله های تخصصی توسط پژوهشگران، کمیته علمی از پژوهشگران آماده به ارائه یک موضوع خاص با توجه به زمینه و موضوع کنفرانس و مطالعات و پژوهش های شخصی ایشان، دعوت به ایراد سخنرانی می کند.

 در صورتی که تجربه تخصصی خود را مناسب برای ارائه در این قسمت می دانید لطفا اعلام بفرمایید.

6.   ارائه تجربه های ملی

یکی از برنامه‌های حائز اهمیت کنفرانس در راستای اولویتهای علمی، کاربردی و اجرایی آن، ارائه تجارب موفق سازمانی در سطح ملی و در رابطه با یادگیری الکترونیکی است. آشنایی با تجربه‌های دستگاه‌های مختلف (بخش دولتی، بخش غیردولتی و بخش خصوصی) در برگزاری دوره‌های یادگیری الکترونیکی در کشور برای کلیه متخصصان حوزه یادگیری الکترونیکی مفید خواهد بود.

لطفا در صورتی که چنین تجربه عملی و کاربردی دارید اعلام بفرمایید.

7.   شرکت در نمایشگاه

با توجه به برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای شرکت‌های فعال در حوزة یادگیری الکترونیکی، تولید محتوای الکترونیکی، آموزش و نشر الکترونیکی هم‌زمان با برگزاری کنفرانس،  از شما درخواست می شود که زمینه مورد علاقه خود برای حضور در نمایشگاه اعلام بفرمایید.

8.   برگزاری میزگرد و پنل تخصصی

کنفرانس در نظر دارد در قالب برگزاری میزگردها و پنل های تخصصی به چالشهای اصلی حوزه یادگیری الکترونیکی بپردازد و خروجی این میزگردها را نهایتا در قالب راه حل به همراه چالش مطرح شده توسط کنفرانس در اختیار مسئولان و مدیران کشوری قرار دهد.

در صورتی که موضوعی چالشی برای میزگرد پیشنهاد دارید و یا آمادگی شرکت در پنل تخصصی دارید اعلام بفرمایید.

9.   حمایت از کنفرانس

به منظور جذب حمایت‌های مالی، بسته‌های حمایتی کنفرانس تدوین شده است. از کلیه شرکتها، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز صنعتی و علمی مرتبط دعوت می شود تا با پشتیبانی از کنفرانس، یاریگر ما در برگزاری هر چه بهتر کنفرانس باشند. مزایایی از قبیل درج نام و نشان حامی در سایت و اطلاع رسانی های کنفرانس، اختصاص زمان در نشست‌های تخصصی کنفرانس، اختصاص غرفه در نمایشگاه، اختصاص آگهی در کتابچه های کنفرانس، قراردادن بروشور و هدایای تبلیغاتی حامی در بستة اهدایی به شرکت‌کنندگان برای حامیان در نظر گرفته شده است.