بنام خداوند بخشنده مهربان

 

دوازده سال است که کنفرانس یادگیری الکترونیکی در کشور برگزار می شود.

پژوهشگران، صنعتگران، پیشگامان و صاحب‌نظران یادگیری الکترونیکی در این سال‌ها با اعتقاد به اهمیّت همفکری علاقه‌مندان  این عرصه و اشتراک یافته‌ها و دیدگاه های آنان، این راه را ادامه داده‌اند و پرچم‌کنفرانس را افراشته نگه داشته اند.

در سالهای برگزاری کنفرانس شاهد نشیب و فرازهایی در کمیت و کیفیت کنفرانس بوده ایم.

امسال انجمن علمی یادگیری الکترونیکی ایران به عنوان متولی کنفرانس برگزاری این رویداد علمی را به ما در دانشگاه تهران واگذار کرد. دست اندرکاران این کنفرانس تمام تلاش خود را در این شش ماه فعالیت خود برای اجرای رویدادی مفید و در خور انجام دادند و به لطف خدا در این لحظه در خدمت همه عزیزان به خوان هفتم رسیده ایم.

در این میان سعی بر آن بوده که از توانمندیهای همه داوطلبان در اجرای برنامه ها استفاده شود. پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اجرای برنامه نو و جذاب رویداد استارتاپی مربوط به یادگیری و محتوای الکترونیکی را به عهده گرفت. دانشکده مدیریت مسئولیت تامین محل کنفرانس و پشتیبانی امور مربوط به روزهای کنفرانس را متقبل شد. دانشکده کارآفرینی برای برنامه ریزی یک نشست تخصصی در چالشهای کسب و کار مسئولیت پذیرفت. بیش از 20 نفر از اعضاء هیأت علمی دانشکده های مختلف دانشگاه تهران در کمیته علمی کنفرانس همکاری کردند. معاونت پژوهشی دانشگاه تهران امور مرتبط با ثبت کنفرانس و تایید علمی و تامین وب سایت را عهده دار شد. معاونت بین الملل دانشگاه در دعوت و هماهنگی حضور سخنرانان کلیدی کنفرانس همکاری نمود. و مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه به همراه معاونت آموزشی برگزاری، اجرا و مدیریت کنفرانس را عهده دار شد.

انجمن دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اجرای جشنواره تولید محتوای الکترونیکی و موسسه آموزش عالی مهر البرز جشنواره سامانه ها را پذیرا شدند.

دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، دانشگاه آزاد اسلامی ایران، شرکت فرادرس و شرکت ایرانسل حامی کنفرانس در برگزاری شدند.

دانشگاه شیراز در اسکان و مدیریت سخنرانهای کلیدی کنفرانس همراهی کردند.

برای دعوت از شرکتهای فعال در نمایشگاه تخصصی یادگیری الکترونیکی، ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز به همراه برنامه توسعه زیست بوم شرکت های خلاق همکاری کردند.

شاخه ایران IEEE و پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) مسئولیت نمایه سازی و انتشار مقالات را پذیرا شدند.

امسال برنامه های جدیدی علاوه بر سخنرانی کلیدی، ارائه مقاله ها و کارگاه های آموزشی شامل موارد زیر به کنفرانس افزوده شد:

·       برگزاری رویداد استارتاپی حوزه یادگیری و محتوای الکترونیکی

·       هماهنگی برای فیلمبرداری و ارائه کلیپ از بیش از 15 سخنران مدعو

·       جشنواره های تولید محتوا و سامانه های الکترونیکی

·       تشکیل کارگروه های تخصصی برای بررسی و ارائه راه حل در مسائل چالشی حوزه یادگیری الکترونیکی

·       برگزاری نشست کلیه موسسات آموزش الکترونیکی کشور

 

پس از فراخوان کنفرانس، مجموعا 112 مقاله دریافت شدکه با رأی کمیتة علمی کنفرانس 42 مقاله شامل 21 مقاله برای ارائة شفاهی و 21 مقاله برای ارائه در قالب پوستر پذیرفته شد که پس از اعمال شرط لزوم ارائه توسط نویسنده 4 نویسنده انصراف خود را اعلام کردند.

مجموعه حاضر چکیده ای از مقالات پذیرفته شده در دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی است و امید است این مجموعه به ظاهر کوچک یادگار شایسته‌ای ازکنفرانس دوازدهم باشد و بماند.


 

اللَّهُمَّ فَأَرْشِدْنِی وَ سَدِّدْنِی وَ وَفِّقْنِی لِمَا تُحِبُ‏ وَ تَرْضَى مِنَ الْأَعْمَال‏

 اسفند یک‌هزار و سیصد و نود و شش

سیدامید فاطمی

دبیر و دبیر علمی دوازدهمینکنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی

رئیس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران